Ljusrosa Glasnagelfil Mini + Maxi - Malva Belle

129 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Bästa nagelfilsetet för hela familjen. En stor till de vuxna och en liten till de minsta. 

Minifilen är perfekt för resan eller till de allra minsta i familjen!

Dessa glasnagelfilar kommer med ett skyddande fodral i en fin presentbox. Ge bort naturliga naglar med känsla av professionell salongsmanikyr och pedikyr utan att behöva lämna hemmet. Filen fungerar bäst på naturliga naglar, men även på akryl- och gelénaglar.  

Denna rosa glasnagelfil är gjord i 3 mm tjockt dubbelsidigt härdat glas. Nagelfilen kommer i ett fint fodral som gör den perfekt som present samt att ha med på resan.

KVALITET & HÅLLBARHET
Malva Belles glasnagelfilar är kända för sin kvalitet och är gjorda för att hålla länge länge. Skippa engångsfilarna, kör på äkta vara. Dina naglar är värda det bästa. Med Malva Belles glassnagelfilar kan du förvänta dig mjuka kanter utan ojämnheter. Sidorna på våra glasnagelfilar är permanent etsade på bägge sidor, för att hålla i evigheten. Vi garanterar kvalitet och hållbarhet. Om din fil inte känns lika effektiv 100:e gången du använder den som den gjorde första gången kommer vi ge dig full återbetalning. Lita på oss, det gör vi!

SALONGSKÄNSLA
Salongskänsla utan att lämna hemmet. En av de bästa funktionerna med våra lyxiga glasnagelfilar är att du får samma vackra resultat hemma som om du skulle gå till ett dyrt spa eller nagelsalong. Bra för naglarna, bra för plånboken. 

PERFEKTA PRESENTEN
Den perfekta gåvan till skönhetsnörden. De flesta, över typ 12 år, behöver en stark och effektiv nagelfil. Naglar blir lätt förstörda och då behövs en fil som man kan lita på. Malva Belles glasnagelfilar kommer i fint matchande fodral och gör dom till en perfekt present. 

NAILED IT!
Rätt verktyg för jobbet! För att få bästa resultat måste du ha rätt verktyg för uppgiften. Med våra premium nagelfilar kan du enkelt och effektivt forma dina naglar till perfektion. Och dom är så enkla att rengöra efter varje användning. Skölj med varmt vatten eller lägg dem i diskmaskinen. Nailed it! 

Är du sugen på en ny nagelfil som du kan använda resten av livet? Då har du hittat rätt. Vad väntar du på? ;)